UITNODIGING Capvest Masters Fund Meeting 2019

Op dinsdag 12 februari a.s. vindt onze jaarlijkse Capvest Masters Fund Meeting plaats. Graag nodigen wij u uit!

voorblad.png

Bubbels en andere kapitale uitdagingen

2018 was een bijzonder beleggingsjaar. Positieve jaarrendementen waren namelijk moeilijk te vinden in álle beursgenoteerde beleggingscategorieën. Alleen Europese obligaties scoorden een magere plus met +0,4%. Voor 2019 komen er opnieuw een aantal grote uitdagingen op de markten af. De gevaarlijke dominantie van Amerika op financiële beurzen als ook het terugtrekken van centrale banken zijn de hoofdthema’s van onze jaarmeeting.

Iemand die het krachtenveld van de Europese obligatiemarkt als geen ander kan inschatten is onze gastspreker Barend Pennings uit Londen. Hij is fondsmanager van het Pareturn Gladwyne Absolute Credit fonds. Pennings is voormalig hoofd van de handelsdesk van Goldman Sachs en een zeer ervaren Europese kredietspecialist. Benieuwd hoe deze Engelse fondsmanager de obligatiemarkt ziet nu de ECB zich terugtrekt? U bent van harte uitgenodigd.

Barend Pennings is fondsmanager van het Pareturn Gladwyne Absolute Credit fonds en heeft ruim 20 jaar actieve beleggingservaring. Na als partner te hebben gewerkt bij Merrill Lynch in New York en leiding te hebben gegeven aan de 'European credit prop desk' van Goldman Sachs in Londen heeft Pennings in 2009 zijn eigen fondsorganisatie Gladwyne Investments opgericht. Vanuit de fondsindustrie is Pennings inmiddels meermaals onderscheiden voor zijn uitstekende fondsprestaties.

Martijn Brans is fondsbeheerder van de Capvest Masters Funds en heeft 15 jaar actieve beleggingservaring. Zijn belangrijkste overtuiging is dat beleggen mensenwerk is. Hij selecteert wereldwijd bovengemiddeld presterende fondsspecialisten binnen hun vakgebied aan wie hij het fondskapitaal toevertrouwt.

Programma dinsdag 12 februari 2018:

19.30 uur: Ontvangst

20.00 uur: Bubbels & andere kapitale uitdagingen door Martijn Brans

21.00 uur: Kansen & risico’s in Europese obligaties door Barend Pennings

22.00 uur: Afsluiting

 

Aanmelden voor participanten

Via e-mail: info@capvest.nl

Telefonisch: 024- 355 96 24

 

Locatie: 

Hotel Val Monte

Oude Hollenweg 5

6572 AA  Berg en Dal

Val Monte.png

 Verhinderd?

Bent u niet in de gelegenheid om de bijeenkomst bij te wonen, maar hebt u wel interesse in de inhoud van de presentaties? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen? 
Hebt u vragen over de bijeenkomst? Constance Harm beantwoordt ze graag. Bel 06- 129 156 29 of mail harm@capvest.nl

Wij kijken uit naar uw komst.

Hartelijke groet,
Constance Harm


Inschrijving in het fonds is niet mogelijk via deze website en geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging van de beheerder. Deelname is voorbehouden aan een beperkte groep beleggers van maximaal 150 participanten.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds aankoopkosten en beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen. Capvest geeft geen advies aan particuliere beleggers. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw financieel adviseur voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Een financieel adviseur kan uw persoonlijke omstandigheden in aanmerking nemen wanneer u uw financiële doelstellingen bespreekt en hoe deze het best kunnen worden bereikt.
Martijn Brans