UITNODIGING Capvest Masters Fund Meeting 2018

Op dinsdag 20 februari a.s. vindt onze jaarlijkse Capvest Masters Fund Meeting plaats. Graag nodigen wij u als participant van het fonds uit!

Speculeren of investeren?

De cryptomania, het populaire indexbeleggen en de onstuitbare opmars van de Amerikaanse S&P 500 zijn hot topics. In hoeverre ga je mee met hypes van het moment? Een grote uitdaging bij het beleggen. Wij geven onze ‘Like’ & ‘Dislike’ aan populaire beleggingsthema’s. Als gastspreker is fondsmanager Norbert Keimling uit Frankfurt uitgenodigd. Keimling selecteert met het StarCapital Priamos fonds wereldwijd aandelen van waardevolle bedrijven tegen scherpe prijzen. Kortingen zijn eind 2017 opgelopen tot maar liefst 50%! Benieuwd hoe deze Duitse fondsmanager dit doet? U bent van harte uitgenodigd.

Naamloos.png

Norbert Keimling is hoofd research bij de Duitse fondsorganisatie StarCapital. Daarnaast is Keimling sinds 2004 fondsmanager van het wereldwijde aandelenfonds StarCapital Priamos. Keimling staat bekend in de fondswereld om zijn diepgravende analyses van waarderingsdata. Zijn focus vertaalt hij in een overtuigende investeringsstrategie gericht op waardegroei voor de lange termijn.

Martijn Brans is fondsbeheerder van de Capvest Masters Funds en heeft 15 jaar actieve beleggingservaring. Zijn belangrijkste overtuiging is dat beleggen mensenwerk is. Hij selecteert wereldwijd bovengemiddeld presterende fondsspecialisten binnen hun vakgebied aan wie hij het fondskapitaal toevertrouwt.

Programma dinsdag 20 februari 2018:

19.30 uur: Ontvangst

20.00 uur: Speculeren of investeren? door Martijn Brans

21.00 uur: StarCapital Priamos door Norbert Keimling

22.00 uur: Afsluiting

 

Aanmelden voor participanten

Via e-mail: info@capvest.nl

Telefonisch: 024- 355 96 24

 

Locatie: 

Hotel Val Monte

Oude Hollenweg 5

6572 AA  Berg en Dal

Val Monte.png

 Verhinderd?

Bent u niet in de gelegenheid om de bijeenkomst bij te wonen, maar hebt u wel interesse in de inhoud van de presentaties? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen? 
Hebt u vragen over de bijeenkomst? Constance Harm beantwoordt ze graag. Bel 06- 129 156 29 of mail harm@capvest.nl

Wij kijken uit naar uw komst.

Hartelijke groet,
Constance Harm


Inschrijving in het fonds is niet mogelijk via deze website en geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging van de beheerder. Deelname is voorbehouden aan een beperkte groep beleggers van maximaal 150 participanten.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds aankoopkosten en beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen. Capvest geeft geen advies aan particuliere beleggers. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw financieel adviseur voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Een financieel adviseur kan uw persoonlijke omstandigheden in aanmerking nemen wanneer u uw financiële doelstellingen bespreekt en hoe deze het best kunnen worden bereikt.
Martijn Brans