Beleggingsstrategie update 2019

Voorpagina.jpg

2018 was het jaar waarin bubbels groter zijn geworden of uit elkaar zijn gespat. De Amerikaanse aandelenmarkt is volgens ons ook een bubbel. We zeggen al jaren dat Amerika te duur is en beleggen er ook niet (meer). Iedereen weet ondertussen dat Amerika overgewaardeerd is. Toch zijn er maar weinigen in de markt die níet in Amerika beleggen. Het land blijft favoriet. Aandelen worden gretig duur gekocht en niet verkocht. Voor ons reden om de dominantie van Amerika op de beurzen en in de indexen nogmaals kritisch onder de loep te leggen.

Lees meer over onze visie in de Capvest Beleggingsstrategie update 2019

Met vriendelijke groet,

M.W. Brans RBA

Inschrijving in het fonds is niet mogelijk via deze website en geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging van de beheerder. Deelname is voorbehouden aan een beperkte groep beleggers van maximaal 150 participanten.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds aankoopkosten en beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen. Capvest geeft geen advies aan particuliere beleggers. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw financieel adviseur voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Een financieel adviseur kan uw persoonlijke omstandigheden in aanmerking nemen wanneer u uw financiële doelstellingen bespreekt en hoe deze het best kunnen worden bereikt.
Martijn Brans