UITNODIGING Capvest Masters Fund Meeting 2017

Op donderdag 23 februari a.s. vindt onze jaarlijkse Capvest Masters Fund Meeting plaats. Graag nodigen wij u als participant van het fonds uit!

Houvast in een fragiele wereld

Verrassende politieke gebeurtenissen en aanhoudende onzekerheid van beleggers hebben de financiële markten afgelopen jaar verder in extremiteiten gedrukt. Wij gaan in op de huidige dynamiek en laten u zien waar wij houvast aan ontlenen in deze fragiele wereld.

Edward Martijn.jpg

Dit jaar hebben wij fondsmanager Edward Rumble van het PENSATO Europa Absolute Return fonds als gastspreker uitgenodigd vanuit Londen. Het fonds van Rumble maakt onderdeel uit van het defensief belegd vermogen binnen beide Capvest fondsen. Rumble zal u een inkijk geven in zijn investeringsoverwegingen. Voor een update van de Europese aandelenmarkt bent u bij deze Engelsman aan het juiste adres! Voor vertaling wordt gezorgd.

Edward Rumble heeft ruim 20 jaar beleggingservaring. Rumble is partner en fondsmanager van het PENSATO Europa Absolute Return Fund. Dit defensieve aandelenfonds beheert Rumble samen met Graham Clapp vanuit Londen. Het doel van het team is het behalen van een hoog, voor risico gecorrigeerd, rendement, waarbij kapitaalbescherming centraal staat.

Martijn Brans is fondsbeheerder van de Capvest Masters Funds en heeft 15 jaar actieve beleggingservaring. Zijn belangrijkste overtuiging is dat beleggen mensenwerk is. Hij selecteert wereldwijd bovengemiddeld presterende fondsspecialisten binnen hun vakgebied aan wie hij het fondskapitaal toevertrouwt.

Programma donderdag 23 februari 2017:

19.30 uur: Ontvangst

20.00 uur: Houvast in een fragiele wereld door Martijn Brans

21.00 uur: PENSATO European Absolute Return Fund door Edward Rumble

22.00 uur: Afsluiting

 

Aanmelden voor participanten

Via e-mail: info@capvest.nl

Telefonisch: 024- 355 96 24

 

Locatie: 

Hotel Val Monte

Oude Hollenweg 5

6572 AA  Berg en Dal

Val Monte.png

 Verhinderd?

Bent u niet in de gelegenheid om de bijeenkomst bij te wonen, maar hebt u wel interesse in de inhoud van de presentaties? Neem dan gerust contact met ons op.

 Vragen? 
Hebt u vragen over de bijeenkomst?
Constance Harm beantwoordt ze graag.
Bel 06- 129 156 29 of mail harm@capvest.nl

Wij kijken uit naar uw komst.

Hartelijke groet,
Constance Harm


Inschrijving in het fonds is niet mogelijk via deze website en geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging van de beheerder. Deelname is voorbehouden aan een beperkte groep beleggers van maximaal 150 participanten.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds aankoopkosten en beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen. Capvest geeft geen advies aan particuliere beleggers. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw financieel adviseur voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Een financieel adviseur kan uw persoonlijke omstandigheden in aanmerking nemen wanneer u uw financiële doelstellingen bespreekt en hoe deze het best kunnen worden bereikt.
Martijn Brans