UITNODIGING Capvest Masters Fund Meeting 2016

onzin.png

Donderdag 25 februari a.s. vindt onze jaarlijkse Capvest Masters Fund Meeting plaats. Graag nodigen wij u als participant uit. Tijdens deze bijeenkomst blikken wij terug op de resultaten van 2015 en delen wij onze visie op 2016.

De (on)zin van voorspellingen

Wat ons te wachten staat in 2016 weet niemand. De start van het jaar is een van de slechtste sinds jaren. Waar gaat dat heen? Zonder glazen bol, maar met gezond verstand en visie laten Michiel Krauss en Martijn Brans allebei op hun eigen wijze zien hoe zij ‘door’ de onrust van de markt ‘heen kijken’.

Opkomende landen worden deze avond extra belicht, omdat dit beleggingsthema al een aantal jaren onder druk staat. Michiel Krauss zal als gastspreker nader ingaan op het SKAGEN Kon-Tiki fonds dat onderdeel uitmaakt van de Capvest Masters Funds. Dit Noorse fonds is gespecialiseerd in opkomende landen en heeft in 11 van de 14 jaar sinds oprichting beter gepresteerd dan de markt. Martijn Brans belicht het onderwerp vanuit een breder macro-economisch perspectief. Hij gaat vooral in op de waarderingen van beleggingsregio’s en welke specialistische fondsmanagers hij daarvoor aan het werk zet.


Michiel Krauss werkt ruim 25 jaar in de beleggingswereld. Krauss is managing director van SKAGEN Nederland. SKAGEN is een onafhankelijke, eigenzinnige Noorse vermogensbeheerder. De beleggingsfilosofie richt zich op bedrijven die ‘undervalued, under-researched en/of unpopular’ zijn; bedrijven met belofte om verborgen waarde zichtbaar te maken.

Martijn Brans is fondsbeheerder van de Capvest Masters Funds en heeft 15 jaar actieve beleggingservaring. Zijn belangrijkste overtuiging is dat beleggen mensenwerk is. Hij selecteert wereldwijd bovengemiddeld presterende fondsspecialisten binnen hun vakgebied aan wie hij het fondskapitaal toevertrouwt.

Programma:

Donderdag 25 februari 2016:

19.30 uur: Ontvangst

20.00 uur: De (on)zin van voorspellingen door Martijn Brans

21.00 uur: SKAGEN Kon-Tiki door Michiel Krauss

22.00 uur: Afsluiting

 

Aanmelden voor participanten

Via e-mail: info@capvest.nl

Telefonisch: 024- 355 96 24

 

 

Locatie: 

Hotel Val Monte

Oude Hollenweg 5

6572 AA  Berg en Dal

 

Verhinderd?

Bent u niet in de gelegenheid om de bijeenkomst bij te wonen, maar hebt u wel interesse in de inhoud van de presentaties? Neem dan gerust contact met ons op.

 Vragen? 
Hebt u vragen over de bijeenkomst?
Constance Harm beantwoordt ze graag.
Bel 06- 129 156 29 of mail harm@capvest.nl

Wij kijken uit naar uw komst.

Hartelijke groet,
Constance Harm

 

Inschrijving in het fonds is niet mogelijk via deze website en geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging van de beheerder. Deelname is voorbehouden aan een beperkte groep beleggers van maximaal 150 participanten.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds aankoopkosten en beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen. Capvest geeft geen advies aan particuliere beleggers. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw financieel adviseur voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Een financieel adviseur kan uw persoonlijke omstandigheden in aanmerking nemen wanneer u uw financiële doelstellingen bespreekt en hoe deze het best kunnen worden bereikt.
Martijn Brans