Nieuwe Capvest Master Gerald Kichler

1.png

In september verwelkomen wij Gerald Kichler als nieuwe Capvest Master binnen het offensief belegd vermogen. Kichler neemt de plaats over van Harold Heuschmidt met het offensieve AC Risk Parity 12 Fund. Toelichting op de verkoop van dit laatste fonds treft u in het nieuwsbericht Afscheid van Capvest Master Harold Heuschmidt aan.

We zijn sinds 2009 verschillende keren aanwezig geweest bij visie bijeenkomsten van Flossbach von Storch (FvS), een van de grootste Duitse fondsorganisaties. FvS heeft met Philipp Vorndran een bevlogen macro strateeg in huis met een heldere strategie. Fondsmanager Gerald Kichler maakt dankbaar gebruik van deze inzichten bij de inrichting van zijn globale aandelenfonds FvS Aktien Global.

Kichler analyseert alle sectoren afzonderlijk en investeert hoofdzakelijk in westerse multinationals met een leidende marktpositie binnen hun sector. De sterke posities stellen bedrijven in staat relatief hoge winstmarges te behalen in combinatie met lage schuldenniveau´s. Kirchler wordt bij de bedrijfsselectie ondersteund door een intern ontwikkeld waarderingsmodel.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze persoonlijke pagina van Gerald Kichler.

Met vriendelijke groet,

M.W. Brans RBA

 

Inschrijving in het fonds is niet mogelijk via deze website en geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging van de beheerder. Deelname is voorbehouden aan een beperkte groep beleggers van maximaal 150 participanten.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds aankoopkosten en beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen. Capvest geeft geen advies aan particuliere beleggers. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw financieel adviseur voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Een financieel adviseur kan uw persoonlijke omstandigheden in aanmerking nemen wanneer u uw financiële doelstellingen bespreekt en hoe deze het best kunnen worden bereikt.
Martijn Brans