Beleggingsstrategie update 2018

Voorkant.png

Iedere tijd heeft zijn eigen hypes, populaire sectoren of beleggingsthema’s. In 2017 stond de cryptomania met stip op 1, konden indexbeleggingen rekenen op veel nieuwe instroom en lijkt de opmars van de Amerikaanse S&P 500 niet te stoppen. De jacht op rendement lijkt overal losgebarsten door de aanhoudende lage rente en beleggen raakt weer meer en meer in trek.

Lees meer over onze visie in de Capvest Beleggingsstrategie update 2018

Met vriendelijke groet,

M.W. Brans RBA

Inschrijving in het fonds is niet mogelijk via deze website en geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging van de beheerder. Deelname is voorbehouden aan een beperkte groep beleggers van maximaal 150 participanten.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds aankoopkosten en beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen. Capvest geeft geen advies aan particuliere beleggers. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw financieel adviseur voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Een financieel adviseur kan uw persoonlijke omstandigheden in aanmerking nemen wanneer u uw financiële doelstellingen bespreekt en hoe deze het best kunnen worden bereikt.
Martijn Bransstrategie