Beleggingsstrategie update 2017

Strategie 2017.png

Geschreven op 22 januari 2017

2016 was een verrassend beursjaar waarin onderlinge extremiteiten verder zijn toegenomen. Waar doe je als beheerder dan goed aan? In het strategiedocument Houvast in een fragiele wereld gaan we terug naar de basis waarop onze beleggingskeuzes gemaakt worden.

Lees meer over onze visie in de Capvest Beleggingsstrategie update 2017

Met vriendelijke groet,

M.W. Brans RBA


Inschrijving in het fonds is niet mogelijk via deze website en geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging van de beheerder. Deelname is voorbehouden aan een beperkte groep beleggers van maximaal 150 participanten.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds aankoopkosten en beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen. Capvest geeft geen advies aan particuliere beleggers. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw financieel adviseur voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Een financieel adviseur kan uw persoonlijke omstandigheden in aanmerking nemen wanneer u uw financiƫle doelstellingen bespreekt en hoe deze het best kunnen worden bereikt.
Mark Vrolings