Beleggingsstrategie update 2016

Strategie 2016.png

Geschreven op 22 januari 2016

HIGHLIGHTS

1.     Spaarders en obligatiebeleggers gaan er ten onrechte vanuit dat hun vermogen beschermd wordt.

2.     Obligatiemarkten zijn in 2015 tot stilstand gekomen en spaartarieven zijn verlaagd tot onder het inflatieniveau.

3.     ‘Absolute return’ strategieën zetten wij in  om te kunnen ontsnappen aan de lage rentestanden.

4.     Het is cruciaal onderscheid te maken tussen permanent waardeverlies en tijdelijke waardefluctuaties.

5.     Wij hebben overwogen in regio’s met het sterkste koerspotentieel, dat is in Europa en opkomende landen.

Hoe gaan de financiële markten zich in 2016 ontwikkelen? Eerlijk gezegd weet ik het niet. En ik betwijfel of banken of andere vermogensbeheerders het beter weten. Uitgebreid onderzoek toont duidelijk aan dat ...

Lees meer over onze visie in de Capvest beleggingsstrategie update 2016

Met vriendelijke groet,

M.W. Brans RBA


Inschrijving in het fonds is niet mogelijk via deze website en geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging van de beheerder. Deelname is voorbehouden aan een beperkte groep beleggers van maximaal 150 participanten.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds aankoopkosten en beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen. Capvest geeft geen advies aan particuliere beleggers. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw financieel adviseur voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Een financieel adviseur kan uw persoonlijke omstandigheden in aanmerking nemen wanneer u uw financiële doelstellingen bespreekt en hoe deze het best kunnen worden bereikt.
Mark Vrolings