Beleggingsstrategie update 2015

Strategie 2015.png

Geschreven op 21 januari 2015

Highlights Capvest beleggingsstrategie update 2015:

1. De rente op spaargeld is (en blijft) te laag om de inflatie te compenseren.

2. Traditionele obligatiebeleggingen worden steeds risicovoller.

3. Aandelen blijven aantrekkelijk, maar regionale verschillen worden groter.

4. Amerikaanse aandelen lijken overgewaardeerd, Europese ondergewaardeerd.

5. De vooruitzichten voor opkomende landen (met name China) zijn gunstig.

Lees meer over onze visie in de Capvest beleggingsstrategie update 2015

Met vriendelijke groet,

M.W. Brans RBA


Inschrijving in het fonds is niet mogelijk via deze website en geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging van de beheerder. Deelname is voorbehouden aan een beperkte groep beleggers van maximaal 150 participanten.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds aankoopkosten en beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen. Capvest geeft geen advies aan particuliere beleggers. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw financieel adviseur voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Een financieel adviseur kan uw persoonlijke omstandigheden in aanmerking nemen wanneer u uw financiƫle doelstellingen bespreekt en hoe deze het best kunnen worden bereikt.
Martijn Brans