Beleggingsstrategie update 2014

Strategie 2014.png

Geschreven op 21 januari 2014

Highlights Capvest beleggingsstrategie update 2014:

  1. We leven in een wereld met kunstmatig lage rentestanden.
  2. Breekt er een nieuw Amerikaans gouden tijdperk aan? (We denken van niet.)
  3. Waarom zijn aandelen opkomende landen ondergewaardeerd? (We identificeren 7 factoren.)
  4. Worden aandelen opkomende landen in 2014 eindelijk beter gewaardeerd? (We denken van wel.)

Lees meer over onze visie in de Capvest beleggingsstrategie update 2014.

Met vriendelijke groet,

M.W. Brans RBA


Inschrijving in het fonds is niet mogelijk via deze website en geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging van de beheerder. Deelname is voorbehouden aan een beperkte groep beleggers van maximaal 150 participanten.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds aankoopkosten en beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen. Capvest geeft geen advies aan particuliere beleggers. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw financieel adviseur voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Een financieel adviseur kan uw persoonlijke omstandigheden in aanmerking nemen wanneer u uw financiƫle doelstellingen bespreekt en hoe deze het best kunnen worden bereikt.
Martijn Brans