Beleggingsstrategie update 2013

2012.png

Geschreven op 10 januari 2013

De eurocrisis en de schuldenproblematiek van de Westerse landen zijn op dit moment de belangrijkste uitdagingen voor beleggers. Dat is volkomen begrijpelijk gezien de onzekerheid over de toekomst van de euro en de ontwikkeling van de wereldeconomie. Voor een helder inzicht moeten we over de grenzen van het heersende gedachtegoed heenkijken.

Lees meer over onze visie in de Capvest Beleggingsstrategie update 2013

Met vriendelijke groet,

M.W. Brans RBA


Inschrijving in het fonds is niet mogelijk via deze website en geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging van de beheerder. Deelname is voorbehouden aan een beperkte groep beleggers van maximaal 150 participanten.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds aankoopkosten en beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen. Capvest geeft geen advies aan particuliere beleggers. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw financieel adviseur voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Een financieel adviseur kan uw persoonlijke omstandigheden in aanmerking nemen wanneer u uw financiƫle doelstellingen bespreekt en hoe deze het best kunnen worden bereikt.
Mark Vrolings