Contact

Inschrijving in de fondsen is niet mogelijk via deze website en geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging van de beheerder. Deelname is voorbehouden aan een beperkte groep beleggers van maximaal 150 participanten.


Martijn-Brans.jpg

Martijn Brans RBA

brans@capvest.nl

Martijn Brans (1970) uit Nijmegen is oprichter en fondsbeheerder van Capvest Masters Funds, en heeft meer dan vijftien jaar actieve beleggingservaring. Na zijn studie HEAO Bedrijfseconomie in ’s-Hertogenbosch, was hij vijf jaar financieel manager van een levensmiddelengroothandel. In 2000 stapte hij over naar de beleggingswereld, in eerste instantie als daghandelaar in goederentermijncontracten op de beurs van Chicago. Geleidelijk aan legde hij zich steeds meer toe op beleggingsanalyses van grote beleggingsportefeuilles. Gedurende deze periode rondde hij de postdoctorale opleiding tot Register Beleggingsanalist (RBA) af, en sinds 2002 staat hij ingeschreven in het register van de VBA beroepsvereniging van beleggingsprofessionals te Amsterdam. In 2003 richtte hij Capvest op. Als fondsbeheerder is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering en bewaking van het beleggingsbeleid van Capvest. Daarnaast organiseert hij als (gast)spreker bijeenkomsten over uiteenlopende financieel-economische onderwerpen.

Constance-Harm.jpg

Drs. Constance Harm

harm@capvest.nl

Constance Harm (1972) uit Nijmegen is medebestuurder van Capvest BV. Na haar studie Psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, vervulde ze verschillende HRM-functies, met name op het gebied van coaching en relatiebeheer voor financiële en zakelijke dienstverleners. Tot haar opdrachtgevers behoorden organisaties als KPMG, Akzo, OHRA, SNS Reaal en Interpolis. Bij Capvest is ze sinds 2006 verantwoordelijk voor de werkzaamheden die niet direct gericht zijn op het beleggingsbeleid, te weten communicatie, marketing en relatiebeheer. Vanuit haar achtergrond is ze vooral geïnteresseerd in de psychologische aspecten van het beleggen.


 

Capvest Fund Management

E-mail: info@capvest.nl
Telefoon: +31 (0)24 355 96 24
Skype: martijn.brans

Rijksweg 41, 6581 ED Malden, Nederland
Postbus 1036, 6501 BA Nijmegen, Nederland


Fondsbeheerder Martijn W. Brans RBA is aangesloten bij de beroepsvereniging VBA Beleggingsprofessionals. Hij staat als gediplomeerd beleggingsdeskundige ingeschreven in het RBA register bij de VBA te Amsterdam onder nummer 1106. KvK nummer Capvest B.V.: 9133857. BTW nummer: NL817770343B01

 
In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds aankoopkosten en beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen. Capvest geeft geen advies aan particuliere beleggers. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw financieel adviseur voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Een financieel adviseur kan uw persoonlijke omstandigheden in aanmerking nemen wanneer u uw financiële doelstellingen bespreekt en hoe deze het best kunnen worden bereikt.