Capvest Masters Barometer

De stand van de Capvest Masters Barometer weerspiegelt het investeringsgedrag van onze fondsmanagers en de manier waarop zij de marktomstandigheden inschatten. Verwachten de Capvest Masters gunstigere omstandigheden, dan gaat de barometer omhoog en wordt het fondsvermogen offensiever belegd. Verwachten ze minder gunstige marktomstandigheden, dan gaat de barometer omlaag en wordt het fondsvermogen defensiever belegd.

Historische standen

 

Inschrijving in de fondsen is niet mogelijk via deze website en geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging van de beheerder. Deelname is voorbehouden aan een beperkte groep beleggers van maximaal 150 participanten.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds aankoopkosten en beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen. Capvest geeft geen advies aan particuliere beleggers. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw financieel adviseur voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Een financieel adviseur kan uw persoonlijke omstandigheden in aanmerking nemen wanneer u uw financiƫle doelstellingen bespreekt en hoe deze het best kunnen worden bereikt.