beleggingsvragen.png
 

Interactieve bijeenkomsten over actuele beleggingsvragen

Beleggingsanalist en fondsbeheerder Martijn Brans (RBA) geeft regelmatig presentaties voor beleggingsclubs, serviceverenigingen, businessclubs en andere gezelschappen.

Tijdens een presentatie van 45 minuten worden de achtergronden en mogelijke consequenties van de actuele economische ontwikkelingen met u gedeeld. Er is ruimte voor kritische vragen en discussie. Uw inbreng wordt op prijs gesteld.

Na afloop van de bijeenkomst gaat u naar huis met prikkelende zienswijzen op ‘hot topics’ binnen de financiële markten. Kennis waar een ieder zijn voordeel mee kan doen bij het nemen van financiële beslissingen.

 
 
PRESENTATIE.png

Wilt u zelf een bijeenkomst organiseren?

Wij geven presentaties door heel Nederland, voor gezelschappen vanaf 6 personen. Bij de invulling van de bijeenkomst houden wij graag rekening met uw wensen en de samenstelling van het gezelschap. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.


In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor toekomstige resultaten. Toekomstige resultaten zullen, onder andere, afhangen van marktontwikkelingen, de competenties van de fondsbeheerder, het risicoprofiel van het fonds aankoopkosten en beheervergoeding. Het resultaat kan negatief worden als gevolg van negatieve prijsontwikkelingen. Capvest geeft geen advies aan particuliere beleggers. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw financieel adviseur voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Een financieel adviseur kan uw persoonlijke omstandigheden in aanmerking nemen wanneer u uw financiële doelstellingen bespreekt en hoe deze het best kunnen worden bereikt.